Sidste opdatering 29/3-2019

RANGLISTEPLACERINGER:
Kommende kampe: 
 
Formålet med ranglisten er at give alle spillere en mulighed for at spille singlekampe med nogen, man normalt ikke spiller med og mod. Ranglisten bliver gældende i forbindelse med seedning til Klubmesterskabet. 

Regler:
Når man vil udfordre en højere rangerende spiller, kontakter den udfordrende spiller modstanderen for at aftale tidspunkt.
En spiller må udfordre en anden spiller, der ligger max. 3 pladser over ens egen placering. Vinder udfordreren rykker han/hun op på pladsen over den udfordrede. Taber udfordreren sker der ingen forskydninger.

Det er udfordrerens opgave at kontakte sin modstander angående spilletidspunkt. Kampen kan ikke afvikles før turneringsledelsen har modtaget kampinfo på sms på tlf 20742667. Kan den udfordrerede ikke afvikle kampen inden 7 dage vinder udfordreren uden kamp – gælder ikke hvis udfordrede er på ferie.

Vinderen af kampen har ansvaret for at resultatet bliver sendt på sms til tlf 20742667

En udfordrings kamp spilles/afgøres på følgende måder: bedst á 3 sæt, hvor 3. sæt spilles som en supertiebreak (tiebreak til 10). Der kan reserveres 2 timer til afvikling af udfordringskampe.
Ved ranglistekampe kan der bookes med makker "Rangliste nummer 1 (2) (3) (4), hver spiller kan således reservere en time, altså er der i alt to timer til afvikling af kampen.