Klubmodul henter siden
Forårsarbejdsdag, Lørdag
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Arbejdsdage d. 25. og 26. marts 2023 i Ebeltoft Tennisklub.


Kære medlemmer.

Så er det snart tid til, at vi kan komme ud og spille tennis igen??

Som I alle ved, er vores gode og hårdtarbejdende baneteam trådt af, og vi arbejder i øjeblikket på at skaffe en ny banemand til klubben. Det vil dog være én der skal aflønnes, og det vil blive en stor udgift for klubben. 

Vores gamle baneteam har brugt over 200 timer på banerne i løbet af et år, på bl.a. at få banerne klar til at lægge grus på, på vedligehold osv. Det kommer vi ikke til at kunne aflønne en ny banemand for, uden en forhøjelse af kontingentet. I bestyrelsen har vi derfor vendt alternativer. 

Vi er en forening primært baseret på frivillige, og det ønsker vi langt hen ad vejen skal fortsætte. Med 200 aktive, voksne medlemmer, burde det ikke være det største problem. Hvis vi alle løfter lidt i flok, så vil vi kunne bibeholde vores nuværende kontingent på kr. 650.

Vi har derfor brug for frivillig hjælp fra alle klubbens medlemmer. I princippet burde det kunne lade sig gøre, hvis alle medlemmer lægger to timers arbejde i klubben pr. år. Mere om det på vores generalforsamling.

Pt. har vi brug for 2 x 8 frivillige til de to arbejdsdage d.25. og 26. marts, hvor vi skal klargøre banerne. Der skal fjernes blade, ukrudt og gammelt grus fra banerne samt ordnes linjer. Vi har en motorbøre til rådighed, og redskaber i skuret, så du skal bare tilmelde dig hos formanden på formand.etk@gmail.com eller tlf: 4022 3906, og så møde op til arbejdsweekenden med arbejdshandsker og godt humør. Begge dage fra kl. 10-14. Der vil blive serveret smørrebrød og øl/vand. 

Mvh Bestyrelsen

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
25.03.2023
Tidspunkt
25.03.2023 kl. 10.00 - 25.03.2023 kl. 14.00
Sted
Tennisklubben
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'