Info vedr. afhentning
Med mindre det fremgår af bestillingen, skal alle varer afhentes i klubhuset efter aftale med et bestyrelesesmedlem eller træner. Send evt en sms så vi kan lave en aftale.
Husk at udskrive og medbringe din kvittering når du skal afhente varen.
Køb ekstra booking nr
Beskrivelse
Ekstra booking nummer så du kan reservere 2 baner på en uge!
Indtast navn
Køb kontingent til Padeltennis
Beskrivelse
KONTINGENT TIL PADELTENNIS INCL. GRATIS LÅN AF KETSJER OG BOLDE!
Padeltennis er en ketsjersport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash.
Banen er lidt mindre end en tennisbane og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet.
Padelbanen er 10x20 meter med et net, der deler banen på midten.
Bagvæggene og et stykke af sidevæggene er dækket af glasvægge og resten af sidevæggene og toppen af bagvæggene er dækket af metalgitter.

Indtast navn
Wilson Tour Clay Tennis Ball
Beskrivelse

Wilson Tour Clay tennisbolde med Element Guard Technology til en øget holdbarhed.

Vælg variant
Padelbolde: Bullpadel Premium Pro. Rør med 3 stk.
Beskrivelse
Rør med 3 stk. bolde i højdensitetsgummi, der forhindrer tryktab, garanterer maksimal holdbarhed, samt en god følelse af slag og flugtning.