Info vedr. afhentning
Med mindre det fremgår af bestillingen, skal alle varer afhentes i klubhuset efter aftale med et bestyrelesesmedlem eller træner.

Hvis du har købt et book#2 nummer, skal du være opmærksom på at der bliver oprettet en ekstra profil i
booking systemet til dig. Der må forventes 3-6 dages ventetid inden du modtager en mail om din ekstra profilen til
booking #2.

Husk at udskrive og medbringe din kvittering når du skal afhente varen.
HEAD Tour Tennisbolde. 4 stk. 2022
Køb dine bolde hos klubben.
HEAD er officiel sponsor for JTU holdturneringen. Et rør med 4 bolde.
Boldene kan udleveres af bestyrelsn eller trænerne.
Betaling for ekstra bookingnr. 2022
Køb af ekstra bookingnr. Der kan gå optil 7 dagen inden det bliver aktiveret!

Normalt medlemskab skal købes og betales først! Der kan kun købes et ekstra nummer pr medlem.

Tilkøb en ekstra reservations mulighed. Så kan du altid booke til 2 kampe/baner samtidigt.
Efter betalingen er gennemført, vil der blive oprettet en ekstra profil i
booking systemet til dig, Du vil i løbet af 3-6 dage modtage en mail når profilen til
booking #2 er aktiveret.
Padelbolde, Babolat Court
Padelbolde.
Et rør indeholder 3 bolde.

Boldene skal afhentes i tennisklubhuset og udlevers efter aftale med et bestyrelsesmedlem eller en træner.

Betaling for 1 time med Boldkanonen
Reglerne for brug af Boldkanonen:

Der skal først bookes en bane i eget navn og vælge Boldkanon1(2,3,4) som modspiller.
Herefter betales kr. 25,- for en times spil med Boldkanonen i Web shoppen.
Indtast navn
Vælg variant
Padel tillægskontingent til ETK medlemmer.
Medlemskabet gælder kun for perioden juli-september 2022!
Der vil gå ca. 4 dage fra du har betalt til du bliver aktiveret i EBIC''s booking system!!
  1. Du er allerede medlem hos ETK, og du vil gerne spille både tennis og padel.
    • Gælder for perioden juli-september 2022. Voksne +18 år: kr. 75,- (for juli-september 2022).
Padel kontingent, KUN til padel! Gælder ikke til t
Medlemskabet gælder kun for perioden juli-september 2022!

1. Du vil kun spille padel og kan derfor ikke spille på ETK''''''''''''''''s tennisbaner.
    • Gælder for perioden juli-september 2022. Voksne +18 år: kr. 125,- (for juli-september 2022).
Vælg variant
Padel tillægskontingent til ETK ungdoms medlemmer.
Medlemskabet gælder kun for perioden juli-september 2022!
  1. Du er allerede ungdomsmedlem hos ETK, og du vil gerne spille både tennis og padel.
    • Gælder for perioden juli-september 2022. Unge < 18 år: kr. 30,- (for juli-september 2022).
Vælg variant
Padel tillægskontingent til ungdom. KUN til padel
Medlemskabet gælder kun for perioden juli-september 2022!
  1. Du vil kun spille padel og kan derfor ikke spille på ETK''''s tennisbaner.
    • Gælder for perioden juli-september 2022. Unge < 18 år: kr. 75,- (for juli-september 2022).