Velkommen til Ebeltoft Tennisklub

Vi har strøget standeren, men du kan fortsat spille udendørs, så længe vejret er til det.

Men skal vi ikke bygge en tennishal i Ebeltoft. Styregruppen har nu været på besøg i Øster Bording, hvor man har bygget en ny tennishal med to baner. Et spændende projekt.

Indendørs træning for juniorer:
Træningen foregår i Ebeltoft Idrætscenter (EBIC)
Onsdage kl. 16-17 for de yngste, dvs. 6-9-årige. Trænere: Jan Oehmichen og Kirsten Harkjær Larsen
Onsdage kl. 17-18 for de ældste fra 9 år og opefter. Trænere: Marianne Gudmann, Jan Oehmichen, og Kirsten Harkjær Larsen.

Medlemslisten: I følge den nye EU forordning må vi ikke længere have medlemslisten liggende tilgængelig på vores hjemme side. Vi arbejder på en anden løsning.

Nyt medlem? Se vejledning under guides.

Turist? Se vejledning under guides.
If you do not speak Danish call Ebbe at 0045 21643506
Sollten Sie kein Dänisch sprechen, rufen Sie bitte bei Ebbe an 0045 21643506

Nye medlemmer skal oprette en profil, før der kan betales kontingent

Profil oprettes her > OPRET PROFIL