Velkommen til Ebeltoft Tennisklub

100 år med Ebeltoft Tennisklub

Næste jubilæumsarrangement: Grand Tennis Day lørdag den 28. maj kl. 11-14 i Jernbanegade.

Kombineret Grand Slam og streettennis med opvisningskampe og instruktion for byens borgere, turister og gæster. Gratis bobler og jordbær til de 150 første. Konkurrencer, kom-og-prøv spikeball og speedtennis.

Den hundredårige blev fejret med fest og bobler i weekenden den 30. april-1. maj

Lørdagens festmiddag, nyskrevne sange, taler og lækker live musik gav en festlig tyvstart på 100 års jubilæet, hvor Frank & hans spildte talenter trak tennisfolket på dansegulvet hele aftenen.

Et nyskrevet jubilæumsskrift fortæller den hundredåriges historie – og mere til. De tre penneførere, Haakon Petersen, Hans Jørgen Hvitved og Preben Skak, overrakte hæftet til jubilæumsfestens gæster. Yderligere eksemplarer kan rekvireres så længe lager haves.

Søndag den 1. maj, dvs. selve 100 års dagen, var vi cirka 50 til reception på tennisanlægget, medlemmer og gæster. Anlægget  var pyntet med flag, blomster og en særlig stoleopsætning på bane 1, der dannede tallet 100. Der var servering med champagne, frugt og kage, sponseret af Kvickly og Hos Walther – og igen taler - i dag af Marianne Gudmann, formand for ETK, Heine Skovbak Iversen, nu som repræsentant for Syddjurs Kommune i sin egenskab af formand for Kultur, Fritid og Landdistrikter og Mads Fisher Rasmussen, formand for Ebeltoft Idrætsforening. Der var gaver fra gæsterne. Tak for dem - og de to timers reception gav rig lejlighed til at råbe hurra, skåle i bobler og mingle.

Billedet: Marianne Gudmann modtager gaven fra EIF, en til lejligheden tegnet jubilæumsplakat.

Jubilæumsarrangement nr. 2: Mixdouble stævne den 14. maj med deltagelse af 11 par i to rækker.

/cms/../cms/Clubebeltofttennisklub/ClubImages/Mixdoublestaevne.pdf eller tilmelding her.

Juni: Padel banerne åbner

Ifølge de nyeste udmeldinger fra EBIC skulle banerne bliver færdig i begyndelsen af juni.

Klubmesterskaberne 2021 bød på to forrygende dage med mange velspillede og spændende kampe.
Stor tak til alle deltagere og tilskuere for at gøre det hele så vellykket.

Se resultaterne og vinderne her:

Aktivering af dit medlemskab sker hvert år i løbet af april.
Er du nyt medlem, kan du starte med at oprette din profil og tilmelde dig til vores nyhedsmail, så du kan modtage info når vi starter op på den nye sæson.

Turister er velkommen på banerne og kan købe pay-and-play til tennis fra booking siden.

I web-shoppen kan medlemmer købe et ekstra bookingnummer.

FIND NÆRMESTE HJERTESTARTER HER

Medlemslisten: I følge den nye EU forordning må vi ikke længere have medlemslisten liggende tilgængelig på vores hjemme side. Vi arbejder på en anden løsning.

Nyt medlem? Se vejledning under menuen INFO og guides.

Turist/Pay-and-Play? Se vejledning under guides.
If you do not speak Danish call Henrik at 0045 6058 8489
Sollten Sie kein Dänisch sprechen, rufen Sie bitte bei Henrik(only English) an 0045 6058 8489

Nye medlemmer skal oprette en profil, før der kan betales kontingent

Profil oprettes her > OPRET PROFIL