Velkommen til Ebeltoft Tennisklub

Fra den officielle 100 års jubilæumsdag i Ebeltoft Tennisklub

Den hundredårige blev fejret med fest og bobler i weekenden den 30. april-1. maj

Søndag den 1. maj, dvs. selve 100 års dagen, var vi cirka 50 til reception på tennisanlægget, medlemmer og gæster. Anlægget  var pyntet med flag, blomster og en særlig stoleopsætning på bane 1, der dannede tallet 100. Der var servering med champagne, frugt og kage, sponseret af Kvickly og Hos Walther – og taler af Marianne Gudmann, formand for ETK, Heine Skovbak Iversen, nu som repræsentant for Syddjurs Kommune i sin egenskab af formand for Kultur, Fritid og Landdistrikter og Mads Fisher Rasmussen, formand for Ebeltoft Idrætsforening.

Kommende aktiviteter

8. juli kl. 15 til 9. juli kl. 16.- 100 års Jubilæum. 100 kvarterer's non-stop tennis - TILMELDING HER

Efter afslutningen, lørdag d. 9. juli kl. 16:00, på 100 x 15 minutters non-stop tennis, inviterer bestyrelsen på en lille fejring for alle deltagerne og gæster. Her vil vi også publicere resultatet - antal partier og sæt der er blevet spillet.

HJÆLP os med at få fyldt de sidste huller op så vi kan gennemføre vores "rekord forsøg". Alle de blå tider skal udfyldes.

Padel banerne er åbnet

Læs mere om Padel og medlemskab HER.
ETK har Padel bat og bolde som man kan låne. Det opbevares i en kasse som står hos EBIC - så spørg personalet
i EBIC/svømmehallen for at få det udleveret.

Klubmesterskaberne 2021 bød på to forrygende dage med mange velspillede og spændende kampe.
Stor tak til alle deltagere og tilskuere for at gøre det hele så vellykket.

Se resultaterne og vinderne her:

Aktivering af dit medlemskab sker hvert år i løbet af april.
Er du nyt medlem, kan du starte med at oprette din profil og tilmelde dig til vores nyhedsmail, så du kan modtage info når vi starter op på den nye sæson.

Turister er velkommen på banerne og kan købe pay-and-play til tennis fra booking siden.

I web-shoppen kan medlemmer købe et ekstra bookingnummer.

FIND NÆRMESTE HJERTESTARTER HER

Medlemslisten: I følge den nye EU forordning må vi ikke længere have medlemslisten liggende tilgængelig på vores hjemme side. Vi arbejder på en anden løsning.

Nyt medlem? Se vejledning under menuen INFO og guides.

Turist/Pay-and-Play? Se vejledning under guides.

If you do not speak Danish call Henrik at 0045 6058 8489
Sollten Sie kein Dänisch sprechen, rufen Sie bitte bei Henrik(only English) an 0045 6058 8489

Nye medlemmer skal oprette en profil, før der kan betales kontingent

Profil oprettes her > OPRET PROFIL