Velkommen til Ebeltoft Tennisklub

Banerne blev åbnet den 10. april, så kan I spille tennis igen:

Den automatiske kontingentbetaling der skulle være gennemført i går, har desværre ikke virket.
Vores systemleverandør undersøger problemet, og de får det forhåbentligt fikset i løbet af mandag.

Hvis I gerne vil i gang med det samme, så skulle I selv kunne betale kontingentet manuelt ved at vælge "Betal her" fra booking siden. HUSK at logge ind først!

Vi ser frem til en god tennissæson.

Turister er også velkommen, og kan købe Pay-and-Play fra booking siden.

I web-shoppen kan medlemmer købe et ekstra bookingnummer.

Medlemslisten: I følge den nye EU forordning må vi ikke længere have medlemslisten liggende tilgængelig på vores hjemme side. Vi arbejder på en anden løsning.

Nyt medlem? Se vejledning under menuen INFO og guides.

Turist/Pay-and-Play? Se vejledning under guides.
If you do not speak Danish call Henrik at 0045 6058 8489
Sollten Sie kein Dänisch sprechen, rufen Sie bitte bei Henrik(only English) an 0045 6058 8489

Nye medlemmer skal oprette en profil, før der kan betales kontingent

Profil oprettes her > OPRET PROFIL