Velkommen til Ebeltoft Tennisklub

1653974368154.png

Fra den officielle 100 års jubilæumsdag i Ebeltoft Tennisklub

Den hundredårige blev fejret med fest og bobler i weekenden den 30. april-1. maj

Søndag den 1. maj, dvs. selve 100 års dagen, var vi cirka 50 til reception på tennisanlægget, medlemmer og gæster. Anlægget  var pyntet med flag, blomster og en særlig stoleopsætning på bane 1, der dannede tallet 100. Der var servering med champagne, frugt og kage, sponseret af Kvickly og Hos Walther – og taler af Marianne Gudmann, formand for ETK, Heine Skovbak Iversen, nu som repræsentant for Syddjurs Kommune i sin egenskab af formand for Kultur, Fritid og Landdistrikter og Mads Fisher Rasmussen, formand for Ebeltoft Idrætsforening.

Klubmesterskabet 2022 er nu i gang.

Finalerne i herresingle, damesingle og mixdouble afvikles lørdag den 17. september

Finalerne i herredouble og damedouble afvikles søndag den 18. september.

Se programmet for de indledende kampe HER

Kampens spilletidspunktet samt resultatet skal sendes til info@ebeltofttennisklub.dk

Den spiller der står først/øverst har ansvaret for at kampen aftales, bookes og indberettes til turneringsledelsen.
Ottendedelsfinaler skal være afviklet senest d. 26/8!
Kvartfinaler skal være afviklet senest d. 9/9!
Semifinaler skal være afviklet senest d. 16/9!

Nybolig logo.jpg

Nybolig Cup 2022 afvikles lørdag d. 20. august
Vi starter kl. 11:00 med velkomst ved Nybolig indehaver Claus Jeppesen

Padel banerne er åbnet

Nu kan der bestilles tillægsmedlemskab så der kan spilles Padel på EBIC's baner.

Læs mere om Padel og medlemskab HER.

ETK har Padel bat og bolde som man kan låne. Det opbevares i en kasse som står hos EBIC - så spørg personalet
i EBIC/svømmehallen for at få det udleveret.

Aktivering af dit medlemskab sker hvert år i løbet af april.
Er du nyt medlem, kan du starte med at oprette din profil og tilmelde dig til vores nyhedsmail, så du kan modtage info når vi starter op på den nye sæson.

Turister er velkommen på banerne og kan købe pay-and-play til tennis fra booking siden.

I web-shoppen kan medlemmer købe et ekstra bookingnummer.

FIND NÆRMESTE HJERTESTARTER HER

Medlemslisten: I følge den nye EU forordning må vi ikke længere have medlemslisten liggende tilgængelig på vores hjemme side. Vi arbejder på en anden løsning.

Nyt medlem? Se vejledning under menuen INFO og guides.

Turist/Pay-and-Play? Se vejledning under guides.

If you do not speak Danish call Henrik at 0045 6058 8489
Sollten Sie kein Dänisch sprechen, rufen Sie bitte bei Henrik(only English) an 0045 6058 8489

Nye medlemmer skal oprette en profil, før der kan betales kontingent

Profil oprettes her > OPRET PROFIL